Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Καθαριότητα - εξωραϊσμός κοινόχρηστων χώρων



 Ανακοίνωση - Πρόσκληση


Αγαπητοί συγχωριανοί/ές


Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών μαζί με την Κοινότητα Αμυγδαλιών θα προχωρήσουν στην δημιουργία μιας εθελοντικής ομάδας με σκοπό την καθαριότητα και τον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων χώρων του χωριού μας. Η ομάδα αυτή θα εργαστεί για να βελτιώσει την εικόνα του τόπου μας, να αναδείξει την ομορφιά της φύσης και να δημιουργήσει ένα πιο καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον για όλους μας.


Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά σε αυτή την προσπάθεια. Οι δράσεις μας θα περιλαμβάνουν καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων, δρόμων, πλατειών και άλλων χώρων, καθώς και φροντίδα της βλάστησης και του πρασίνου. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και όλοι μπορούν να συμβάλουν, ανεξαρτήτως ηλικίας και ικανοτήτων.


Η πρώτη μας συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 στον Άγιο Χριστόφορο προκειμένου να καθαρίσουμε τον χώρο και να κλαδέψουμε θάμνους και δέντρα. Γάντια και σακούλες σκουπιδιών θα έχουμε εμείς, εσείς πάρτε μαζί σας ότι εργαλείο νομίζετε ότι μπορεί να χρειαστεί. Εκεί θα συζητήσουμε τις επόμενες δράσεις μας και θα μοιράσουμε τις αρμοδιότητες.


Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε το χωριό μας πιο όμορφο και καθαρό! Η συμμετοχή σας είναι σημαντική και θα συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε εδώ στα σχόλια, στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου ή στον Πρόεδρο της Κοινότητας. 


Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αμυγδαλιών

1 σχόλιο:

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και αίτημα για χρηματοδότηση

  Προς: 1. Βουλευτή Γρεβενών  2.Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών  3.Δήμαρχο Γρεβενών  Κοιν. : ΜΜΕ  Σας ενημερώνουμε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμ...