Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Καθαριότητα - εξωραϊσμός κοινόχρηστων χώρων



 Ανακοίνωση - Πρόσκληση


Αγαπητοί συγχωριανοί/ές


Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών μαζί με την Κοινότητα Αμυγδαλιών θα προχωρήσουν στην δημιουργία μιας εθελοντικής ομάδας με σκοπό την καθαριότητα και τον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων χώρων του χωριού μας. Η ομάδα αυτή θα εργαστεί για να βελτιώσει την εικόνα του τόπου μας, να αναδείξει την ομορφιά της φύσης και να δημιουργήσει ένα πιο καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον για όλους μας.


Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά σε αυτή την προσπάθεια. Οι δράσεις μας θα περιλαμβάνουν καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων, δρόμων, πλατειών και άλλων χώρων, καθώς και φροντίδα της βλάστησης και του πρασίνου. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και όλοι μπορούν να συμβάλουν, ανεξαρτήτως ηλικίας και ικανοτήτων.


Η πρώτη μας συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 στον Άγιο Χριστόφορο προκειμένου να καθαρίσουμε τον χώρο και να κλαδέψουμε θάμνους και δέντρα. Γάντια και σακούλες σκουπιδιών θα έχουμε εμείς, εσείς πάρτε μαζί σας ότι εργαλείο νομίζετε ότι μπορεί να χρειαστεί. Εκεί θα συζητήσουμε τις επόμενες δράσεις μας και θα μοιράσουμε τις αρμοδιότητες.


Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε το χωριό μας πιο όμορφο και καθαρό! Η συμμετοχή σας είναι σημαντική και θα συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε εδώ στα σχόλια, στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου ή στον Πρόεδρο της Κοινότητας. 


Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αμυγδαλιών

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Ευχαριστήριο του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών

 


Και το 8ο αντάμωμα Αμυγδαλιωτών και Φίλων πέρασε στην ιστορία... Οι καρέκλες και τα τραπέζια επιστράφηκαν και ο  χώρος καθαρίστηκε σε χρόνο ρεκόρ... Για να γίνει αυτό εργάστηκαν αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ οι Νίκος Δεινόπαπας, Ευτυχία Δεινόπαπα, Παναγιώτα Παπαζήση, Αργύρης Καραλιόλιος, Γεωργία Δήλμα, Γιώργος Δόγκας, Θανάσης Λιάκας.

 Επίσης ευχαριστούμε πάρα πολύ και όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν  για την οργάνωση και διεξαγωγή της εκδήλωσης που ήταν οι Δημήτρης Παπαϊωάννου, Αργύρης Καραλιόλιος, Νίκος Δεινόπαπας, Ευτυχία Δεινόπαπα, Παναγιώτα Παπαζήση, Γεωργία Ντινόπαπα, Βασίλης Τσιόλιας, Θανάσης Ντινόπαπας, Γιάννης Ντινόπαπας και Φώτης Ντινόπαπας.

Και του χρόνου με υγεία...

Να μαστε καλά ν' ανταμώνουμε!


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Τεράστια επιτυχία στο 8ο αντάμωμα Αμυγδαλιωτών και Φίλων

 


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Αυγούστου με τεράστια επιτυχία το 8ο αντάμωμα Αμυγδαλιωτών και Φίλων. Όλα ήταν τέλεια... Η πολύ μεγάλη συμμετοχή Αμυγδαλιωτών και Φίλων από το εξωτερικό και το εσωτερικό, η οργάνωση, τα φαγητά, τα ποτά, η μουσική, το κέφι, ο χορός...

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Συγχαρητήρια επιστολή στον Μίλτο Τεντόγλου

 


Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών


Αμυγδαλιές, 7/8/2024


Προς: Μίλτο Τεντόγλου


Αγαπητέ Μίλτο,


Με αίσθημα υπερηφάνειας και συγκίνησης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών σου εκφράζει τα θερμότερα συγχαρητήριά του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στην Ολυμπιάδα του Παρισιού.


Η αφοσίωσή σου, το πάθος σου και η αδιάκοπη προσπάθειά σου αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για όλους μας. Η εξαιρετική σου επίδοση όχι μόνο μας γέμισε υπερηφάνεια, αλλά και μας απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά και προσήλωση στους στόχους μας, μπορούμε να επιτύχουμε τα πάντα.


Η διάκριση αυτή αποτελεί τιμή για τον τόπο μας και μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Η επιτυχία σου φωτίζει τον δρόμο των νέων αθλητών της περιοχής μας και τους ενθαρρύνει να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, γνωρίζοντας ότι και αυτοί μπορούν να καταφέρουν τα αδύνατα.


Σε ευχαριστούμε που ανέδειξες τα Γρεβενά και την Ελλάδα στη διεθνή αθλητική σκηνή. Σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές ακόμη επιτυχίες στο μέλλον.


Με εκτίμηση,


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών Γρεβενών

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

8ο αντάμωμα Αμυγδαλιωτών - Φίλων και εκδρομή στη θάλασσα



 O Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι:

1. Την Τετάρτη 14 Αυγούστου το βράδυ διοργανώνει το 8ο

αντάμωμα Αμυγδαλιωτών και Φίλων με το συγκρότημα του

Κώστα Τσιοτίκα και στο τραγούδι την Βούλα Παπά και τον Σάκη

Τσιοτίκα. Ένα παραδοσιακό Γρεβενιώτικο γλέντι με φαγητό και ποτό

σε πολύ καλή τιμή και είσοδο ελεύθερη για όλους. 

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και αίτημα για χρηματοδότηση

  Προς: 1. Βουλευτή Γρεβενών  2.Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών  3.Δήμαρχο Γρεβενών  Κοιν. : ΜΜΕ  Σας ενημερώνουμε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμ...