Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Τεράστια επιτυχία στο 8ο αντάμωμα Αμυγδαλιωτών και Φίλων

 


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Αυγούστου με τεράστια επιτυχία το 8ο αντάμωμα Αμυγδαλιωτών και Φίλων. Όλα ήταν τέλεια... Η πολύ μεγάλη συμμετοχή Αμυγδαλιωτών και Φίλων από το εξωτερικό και το εσωτερικό, η οργάνωση, τα φαγητά, τα ποτά, η μουσική, το κέφι, ο χορός...


Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γράβαλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Λιάκας, ο πρώτος προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου Βαγγέλης Παπανίκος, ο διευθυντής της ΕΤ Κοζάνης Μάκης Νασιάδης και ο πρόεδρος του κυνηγετικού Συλλόγου κ. Ζεμπίλης.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και πιο πολύ τους εθελοντές που βοήθησαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον εξ Αμερικής Χρήστο Ε. Λιάκα για τα 100 ευρώ που για μια ακόμη φορά πρόσφερε στον Σύλλογό μας, τον Γιάννη Γιάτσιο που για μια ακόμη φορά ήταν χορηγός της εκδήλωσης και τον Αντιδημάρχο, την Προϊσταμένη και το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου για την βοήθεια και την άψογη συνεργασία. 
Και του χρόνου καλύτερα...
Να μαστε καλά... ν ανταμώνουμε...
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους...
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και αίτημα για χρηματοδότηση

  Προς: 1. Βουλευτή Γρεβενών  2.Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών  3.Δήμαρχο Γρεβενών  Κοιν. : ΜΜΕ  Σας ενημερώνουμε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμ...