Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

27η γιορτή κερασιού στις Αμυγδαλιές στις 22 Ιουνίου

 



O Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι:

1. Διοργανώνει την 27η Γιορτή Κερασιού το Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 και ώρα 9.00μ.μ. με το συγκρότημα του Θ. Χαλιάσου. Στο τραγούδι ο Δημήτρης Τζίμας και η Γιουλένια.  Στην αρχή της εκδήλωσης  θα χορέψει το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας, ενώ  φυσικά τα κεράσια που θα υπάρχουν θα είναι πολλά και  δωρεάν. (Είσοδος 7 ευρώ, ενώ στο χώρο θα υπάρχει για όλους όσους το επιθυμούν, φαγητό και ποτό σε πολύ καλές τιμές και ο χώρος θα είναι σκεπασμένος.)

Για την καλύτερη προετοιμασία των εκδηλώσεων, απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους τους χωριανούς και κυρίως στους κερασοπαραγωγούς, πρώτον για τη συμμετοχή όλων (εθελοντικά και αφιλοκερδώς) στην προετοιμασία των εκδηλώσεων και επίσης πρόσκληση απευθύνουμε στους κερασοπαραγωγούς να φέρουν αρκετά και καλά κεράσια το Σάββατο 22 Ιουνίου και από ώρα 5.00μ.μ. - 6.00μ.μ. Στην εκδήλωση θα προσφερθούν κεράσια που θα προσφέρουν εθελοντικά και αφιλοκερδώς οι κερασοπαραγωγοί, ενώ θα δημοσιευτούν και τα ονόματά τους.

Δηλώσεις συμμετοχής για εθελοντική εργασία και προσφορά κερασιών θα γίνονται στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γεωργία Ντινόπαπα μέχρι στις 15 Ιουνίου 2024 (τηλ. 6988249355).

Η μεταφορά των καρεκλών – τραπεζιών θα γίνει την Παρασκευή 21 Ιουνίου και ώρα 6.00μ.μ. και η επιστροφή τους την Κυριακή 23 Ιουνίου και ώρα 6.00μ.μ. Ο καθαρισμός των τραπεζιών – καρεκλών θα γίνει το Σάββατο 22 Ιουνίου και ώρα 5.00μ.μ.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: «Μύλοι Γιαννακόπουλος Α.Ε.»

ΧΟΡΗΓΟΣ: Γιάννης Γιάτσιος

2. Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 και ώρα 13.00 το χορευτικό του Συλλόγου μας θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιόκαστρου Βοΐου και την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών στην πόλη των Γρεβενών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και αίτημα για χρηματοδότηση

  Προς: 1. Βουλευτή Γρεβενών  2.Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών  3.Δήμαρχο Γρεβενών  Κοιν. : ΜΜΕ  Σας ενημερώνουμε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμ...