Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών

Πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Πιο συγκεκριμένα:

1. Την Παρασκευή 15/3/2024 το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας συμμετείχε στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Κοζάνης. Πολλά συγχαρητήρια στις χορεύτριες και χορευτές του Συλλόγου μας και στον χοροδιδάσκαλό τους Αχιλλέα Κόκκινο για την καταπληκτική τους εμφάνιση. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους διοργανωτές για την πρόσκληση και την άριστη φιλοξενία!

2. Το Σάββατο 16/3/2024 ο Σύλλογός μας συμμετείχε στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Γρεβενών στην πόλη των Γρεβενών με ομάδα μεταμφιεσμένων με θέμα το κεράσι. Πολλά συγχαρητήρια σε όλες και όλους που συμμετείχαν.

3. Την Κυριακή 17/3/2024 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε μετά από 15 χρόνια ξανά το παιδικό party maske και η επιτυχία του ξεπέρασε και τις προσδοκίες των πιο αισιόδοξων. Η αίθουσα του Συλλόγου γέμισε κυριολεκτικά από μικρά παιδιά που το γλέντησαν με την ψυχή του και γι' αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές της εκδήλωσης. 

3. Την Κυριακή 17/3/2024 πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο παραδοσιακός φανός. Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν δωρεάν σουβλάκια, λουκάνικα και κρασί. Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους φέτος πάρα πολύ φίλοι του Συλλόγου. 

4. Την Καθαρά Δευτέρα στα «Κούλουμα» μοιράστηκε η πολύ νόστιμη φασολάδα, (την έφτιαξε δωρεάν η Χαρίκλεια Γάτου και την ευχαριστούμε πάρα πολύ), οι πολύ νόστιμες λαγάνες, τα νηστίσιμα εδέσματα και αρκετό κρασί. 

Τέλος κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας και ιδιαίτερα όσες και όσους βοήθησαν αφιλοκερδώς στην προετοιμασία και διοργάνωση των εκδηλώσεων. 

Χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή! 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών 































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου

  Το Σάββατο 18/5/2024 και ώρα 18.00 θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών με θέματα ημερήσιας διάταξη...