Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 7ο αντάμωμα Αμυγδαλιωτών και Φίλων

 Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 7ο αντάμωμα Αμυγδαλιωτών και Φίλων. 

Πιο συγκεκριμένα:

1. Το Σάββατο 12 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των βιβλίων του Δημήτρη Ζεμπίλη και η συναυλία με τους "marasmioi".  Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος της κοινότητας κ. Γκασιώνα.


2. Την Δευτέρα 14 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η δημοτική βραδιά με το συγκρότημα του Κώστα Τσιοτίκα και στο τραγούδι την Λένα Ντίνα και το Σάκη Τσιοτίκα. Η εκδήλωση, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και την μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά συμμετοχή κόσμου. Στην εκδήλωση βραβεύτηκε με το βραβείο Αμυγδαλιάς για την πολυετή προσφορά του στον Σύλλογο ο Κωννος Σίνης. Μας τίμησαν με την παρουσία τους η περιφερειακή σύμβουλος κ. Χατζηλιάδου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ισαακίδης και κ. Μπουρέλλας, η πρόεδρος της κοινότητας κ. Γκασιώνα και ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου κ. Ζεμπίλης. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, όπως επίσης και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στις εκδηλώσεις, καθώς και τον χορηγό των εκδηλώσεων κ. Κατακαλίδη Αναστάσιο.





Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

“Χορεύοντας Γρεβενά στα χειμαδιά της Ελασσόνας”

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Κοπατσαραίων Επαρχ...