Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

7ο αντάμωμα Αμυγδαλιωτών και Φίλων

 




O Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι διοργανώνει το 7ο  αντάμωμα των απανταχού Αμυγδαλιωτών και Φίλων ως εξής:

1. Το  Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 και ώρα 8.30μ.μ.  θα γίνει η παρουσίαση των βιβλίων του συγχωριανού μας Δημήτρη Ζεμπίλη «Αειφόρος Αξία» και «Αξία Ανθρώπου». Την παρουσίαση των βιβλίων θα κάνει ο Αντώνης Παπαβασιλείου (Συγγραφέας – Εκδότης των «Χρονικών Δυτικής Μακεδονίας») και ο συγγραφέα. Θα ακολουθήσει συναυλία που διοργανώνει η νεολαία του χωριού με το συγκρότημα «marasmioi».  Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

2. Την Δευτέρα 14 Αυγούστου και ώρα 9.00μ.μ. δημοτική βραδιά γλέντι και χορός με το συγκρότημα του Κώστα Τσιοτίκα. Στο τραγούδι θα είναι η Λένα Ντίνα και ο Σάκης Τσιοτίκας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ στο χώρο θα υπάρχουν φαγητό,  ποτά και αναψυκτικά. 

Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης  απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους τους χωριανούς για τη συμμετοχή όλων (εθελοντικά και αφιλοκερδώς) στην προετοιμασία της εκδήλωσης.

Δηλώσεις συμμετοχής για εθελοντική εργασία θα γίνονται στο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Παναγιώτη Κιούρκα  (690960121) μέχρι στις 7 Αυγούστου 2023.

Η μεταφορά των καρεκλών – τραπεζιών θα γίνει την Παρασκευή   11 Αυγούστου και ώρα 6.00μ.μ. και η επιστροφή τους την Τρίτη 16 Αυγούστου και ώρα 6.00μ.μ. Ο καθαρισμός των τραπεζιών – καρεκλών θα γίνει το Σάββατο 12 Αυγούστου και ώρα 7.00μ.μ. και την Δευτέρα 14 Αυγούστου και ώρα 7.00μ,μ,

Χορηγός: «ΤΕΧΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ» ΚΑΤΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

“Χορεύοντας Γρεβενά στα χειμαδιά της Ελασσόνας”

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Κοπατσαραίων Επαρχ...