Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Παλαιόκαστρο Κοζάνης Κυριακή 30 Ιουνίου 2024


 Καταπληκτική εμφάνιση του χορευτικού μας στο Παλαιόκαστρο Κοζάνης την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024. Πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του χορευτικού μας και στον χοροδιδάσκαλό τους Αχιλλέα Κόκκινο!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Δελτίο τύπου για την 27η γιορτή κερασιού

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών εξέδωσε το κάτωθι δελτίο τύπου:

Με μια άνευ προηγουμένου τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 η παραδοσιακή δημοτική βραδιά της 27ης Γιορτής Κερασιού με το συγκρότημα του Θοδωρή Χαλιάσου και στο τραγούδι το Δημήτρη Τζίμα και την Γιουλένια. Η πολύ καλή μουσική, ο πολύ καλός καιρός, τα πάρα πολλά και πολύ νόστιμα φαγητά - κεράσια και τα παγωμένα ποτά, βοήθησαν ώστε να γίνει μία από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις στην ιστορία του θεσμού. Τελικά ο χώρος αποδείχτηκε πολύ μικρός για να χωρέσουν οι εκατοντάδες φίλοι του Συλλόγου μας. Τα κύρια χαρακτηριστικά της φετινής εκδήλωσης ήταν για μια ακόμη φορά το βροντερό παρόν της νεολαίας, η εξαιρετική από κάθε πλευρά παρουσία της ορχήστρας και η θαυμάσια εμφάνιση του χορευτικού  τμήματος του Συλλόγου μας, ενώ για μια ακόμη φορά το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι το πρωί.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

27η γιορτή κερασιού - νέα ανακοίνωση

 


O Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι:

1. Διοργανώνει την 27η Γιορτή Κερασιού το Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 και ώρα 9.00μ.μ. με το συγκρότημα του Θ. Χαλιάσου. Στο τραγούδι ο Δημήτρης Τζίμας και η Γιουλένια.  Στην αρχή της εκδήλωσης  θα χορέψει το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας, ενώ  φυσικά τα κεράσια που θα υπάρχουν θα είναι πολλά και  δωρεάν.

Είσοδος 5 ευρώ, ενώ στο χώρο θα υπάρχει για όλους όσους το επιθυμούν, φαγητό και ποτό σε πολύ καλές τιμές.

Μεγάλος Χορηγός: «Μύλοι Γιαννακόπουλος Α.Ε.»

Χορηγός: Γιάννης Γιάτσιος

2. Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 και ώρα 18.00 το χορευτικό του Συλλόγου μας θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιόκαστρου Βοΐου και την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις εκδηλώσεις του Εμπορικού  Συλλόγου Γρεβενών στην πόλη των Γρεβενών.


Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

27η γιορτή κερασιού στις Αμυγδαλιές στις 22 Ιουνίου

 



O Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι:

1. Διοργανώνει την 27η Γιορτή Κερασιού το Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 και ώρα 9.00μ.μ. με το συγκρότημα του Θ. Χαλιάσου. Στο τραγούδι ο Δημήτρης Τζίμας και η Γιουλένια.  Στην αρχή της εκδήλωσης  θα χορέψει το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας, ενώ  φυσικά τα κεράσια που θα υπάρχουν θα είναι πολλά και  δωρεάν. (Είσοδος 7 ευρώ, ενώ στο χώρο θα υπάρχει για όλους όσους το επιθυμούν, φαγητό και ποτό σε πολύ καλές τιμές και ο χώρος θα είναι σκεπασμένος.)

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και αίτημα για χρηματοδότηση

  Προς: 1. Βουλευτή Γρεβενών  2.Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών  3.Δήμαρχο Γρεβενών  Κοιν. : ΜΜΕ  Σας ενημερώνουμε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμ...