Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

26η γιορτή κερασιού

 


O Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών διοργανώνει την 26η Γιορτή Κερασιού το Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 και ώρα 9.00μ.μ. με το συγκρότημα του Βαλάντη Βρακά. Στο τραγούδι η Έλλη  και ο Σπύρος Παπάς. Στην αρχή της εκδήλωσης  θα χορέψει το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας, ενώ  φυσικά τα κεράσια που θα υπάρχουν θα είναι δωρεάν. Στο χώρο θα υπάρχουν φαγητά και ποτά για όλους.

Για την καλύτερη προετοιμασία των εκδηλώσεων, απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους τους χωριανούς και κυρίως στους κερασοπαραγωγούς, πρώτον για τη συμμετοχή όλων (εθελοντικά και αφιλοκερδώς) στην προετοιμασία των εκδηλώσεων και επίσης πρόσκληση απευθύνουμε στους κερασοπαραγωγούς να φέρουν αρκετά και καλά κεράσια το Σάββατο 17 Ιουνίου και από ώρα 6.00μ.μ. - 7.00μ.μ. Στην εκδήλωση θα προσφερθούν μόνο τα κεράσια που θα προσφέρουν εθελοντικά και αφιλοκερδώς οι κερασοπαραγωγοί, ενώ θα ανακοινωθούν και τα ονόματά τους.

Δηλώσεις για εθελοντική εργασία και προσφορά κερασιών θα γίνονται στον πρόεδρο του Συλλόγου Αργύρη Καραλιόλιο μέχρι στις 14 Ιουνίου 2023.

Το στήσιμο της εξέδρας και η διαμόρφωση του χώρου θα γίνει την Παρασκευή 16 Ιουνίου και ώρα 6.00μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

“Χορεύοντας Γρεβενά στα χειμαδιά της Ελασσόνας”

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Κοπατσαραίων Επαρχ...