Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

15η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών, σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού του Συλλόγου,  προσκαλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου, στην 15η  Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 και ώρα 7.30μ.μ.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι:

1. Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα και πρόγραμμα δράσης για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

2. Οικονομικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου και έκθεση της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.

3. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.

Στη συνέλευση δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακά εντάξει.

Όσοι και όσες επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου,  πρέπει να το δηλώσουν γραπτά στον Πρόεδρο του Συλλόγου Αργύριο Καραλιόλιο (6978142551) μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουλίου και ώρα 7.30μ.μ.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Εκλογοαπολογιστική  Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο  την Κυριακή 30 Ιουλίου  και ώρα 7.30μ.μ.

Σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού του Συλλόγου μέλη του Συλλόγου που κατοικούν ή διαμένουν εκτός του Νομού Γρεβενών και αντικειμενικά αδυνατούν να ασκήσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στις Γενικές Συνελεύσεις, μπορούν να αντιπροσωπευθούν από άλλο μέλος, με απλή έγγραφη εξουσιοδότησή τους, η οποία κατατίθεται από τον εξουσιοδοτημένο στον Πρόεδρο του Δ.Σ. αμέσως πριν από τη διαδικασία διαπίστωσης της απαρτίας. Στην περίπτωση αυτή και αν είναι ταμειακά εντάξει, θεωρούνται ως παρόντα τα εξουσιοδοτημένα μέλη και κάθε εξουσιοδοτημένος αντιπροσωπεύει έγκυρα τον εντολέα του σε όλα τα δικαιώματά του. Για τα υπόλοιπα ισχύουν οι περιορισμοί του άρθρου 91 του Αστικού Κώδικα (Α.Κ.).

                                      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου